Bir gün semetli`'de cinarlarin altinda otururken söyle bir konusma gecti aramizda ..Yuvacilidan bir eskiya arkadas

Iskece'den daha öte Sahin yolundan gidilen bir köyü va alabaliklarinin tadini anlatti..(bende o sirada buz gibi rakilari düsündüm,tabii söför ben olunca her seyin kokusuna baktim)Tabii Gözlerimiz yerinden firladi, bu sicakta serin balkan havasina hayir diyemezdik. gittik oralari bulduk dogayi güzellikleri gördük, baligimizi yedik,hatta yassi örende katir semeri bile aradik

eski bir semer bulduk ama bu sefer,de BMW´ye sigdiramadik..En komigi ise semer satin aldigimiz adamin ,semer arabaya sigmayinca bize kizip semeri geri peepürmek icin pomakca aksani ile bize söyledigi sözdü,``hah simdi gerıı gütürmek icın Yuuuuzzz (100)evro Vireceniz``ben tabi koptum gülmekten resim makinasi ile köyün mekanindan bir iki poz aliverdim su köyden sehit düsenlerin abidesi falan..Dönüsümüz inanin muhtesemdi sarkilar, yurttan sesler korosu ,Adnan Senses derken karsimiza bir keci koyun sürüsü cikmazmi onu birakin bir coban,hemde cobanda katirin üstünde semeri ise yepyeni

ama cobani kandiramadik virmedi bize semeri sanki verse nerede peepürecgiz..

Güzel bir gündü insallah gitmek tekrar nasip olur..Hele insanlari cok hos memleketimin heryeri dürüstlük ve vatan kokuyor topragi suyu..