Doğanca Forum
06 Eylül 2010, 01:36:48 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Forum Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Büyük Doganca&Semetli'lerin YASSI ÖREN gezisi..  (Okunma Sayısı 200 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
19 Ekim 2008, 14:43:21
Dogancali
Admin
Yeni
*

Üye ID: 18

Bir gün semetli`'de cinarlarin altinda otururken söyle bir konusma gecti aramizda ..Yuvacilidan bir eskiya arkadas  2funny Iskece'den daha öte Sahin yolundan gidilen bir köyü va alabaliklarinin tadini anlatti..(bende o sirada buz gibi rakilari düsündüm,tabii söför ben olunca her seyin kokusuna baktim)Tabii Gözlerimiz yerinden firladi, bu sicakta serin balkan havasina hayir diyemezdik. gittik oralari bulduk dogayi güzellikleri gördük, baligimizi yedik,hatta yassi örende katir semeri bile aradik  2funny eski bir semer bulduk ama bu sefer,de BMW´ye sigdiramadik..En komigi ise semer satin aldigimiz adamin ,semer arabaya sigmayinca bize kizip semeri geri peepürmek icin pomakca aksani ile bize söyledigi sözdü,``hah simdi gerıı gütürmek icın Yuuuuzzz (100)evro Vireceniz``ben tabi koptum gülmekten resim makinasi ile köyün mekanindan bir iki poz aliverdim su köyden sehit düsenlerin abidesi falan..Dönüsümüz inanin muhtesemdi sarkilar, yurttan sesler korosu ,Adnan Senses derken karsimiza bir keci koyun sürüsü cikmazmi onu birakin bir coban,hemde cobanda katirin üstünde semeri ise yepyeni  2funny ama cobani kandiramadik virmedi bize semeri sanki verse nerede peepürecgiz.. 2funny
Güzel bir gündü insallah gitmek tekrar nasip olur..Hele insanlari cok hos memleketimin heryeri dürüstlük ve vatan kokuyor topragi suyu..

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

not:bu son üzüm resmi bizim haremden arada oda yüklenmis kiyamadim cikarmya artik bol bol bakarsiniz..

« Son Düzenleme: 31 Ekim 2008, 21:15:46 Gönderen: PrOmEte » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.15 Saniyede 39 Sorgu ile Oluşturuldu
Copyright  2009 iso3web.net. All rights reserved.

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it
Bu safya 0.01017 saniyede 5 sorguyla oluşturuldu